Aktivitetet e ZVL UÇK

Udhëheqësi i Zyrës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, në ZKM, Faik Fazliu dhe Kryeshefi Ekzekutiv i PTK-së, Shyqyri Haxha, nënshkruajnë Memorandumin e Mirëkuptimit për punësimin e 16 invalidëve të luftës së UÇK-së në PTK

31.12.2009

Udhëheqësi i Zyrës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, në Zyrën e Kryeministrit, Faik Fazliu dhe Kryeshefi Ekzekutiv i PTK-së, Shyqyri Haxha, kanë nënshkruar një memorandum të mirëkuptimit, me rastin e integrimit/punësimit të 16 invalidëve të luftës së UÇK-së në kuadër të PTK-së.më shumë

previous

1-1 Nga 1

next