Lajmet

NJOFTIM

30.09.2015

Duke u bazuar në informatat e ardhura nga tereni komisioni i njofton të gjithë Veteranët se për t’u pajisur me Çertifikata nuk janë të obliguar të bëjnë pagesa në asnjë formë.më shumë

NJOFTIM

22.07.2015

Komanda e Zonës Operative të Llapit fillon shpërndarjen e Çertifikatave me datën 25.07.2015 ditë e shtunë duke filluar nga ora 10:00 deri në ora 17:00 në ndërtesën e Selisë qëndrore të Shoqatave të dalura nga lufta, kati i tretë në Prishtinë dhe vazhdon ditëve në vijim deri në përfundimin e të gjithë atyre që duhet të posedojnë Çertifikatat.më shumë

NJOFTIM

16.07.2015

Komisioni filloi shpërndarjen e Çertifikatave për Veteranët Luftëtar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, te cilat janë dokumente zyrtare të protokoluara, nënshkruara dhe vulosura nga Komisioni, në bashkëpunim me përfaqesuesit e Zonave Operative.më shumë

NJOFTIM

16.07.2015

Komisioni sot me dt. 10.07.2015, me një ceremoni solemne në selinë e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, filloi simbolikisht shpërndarja e Çertifikatave për Veteranët Luftëtar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ndërsa nga e hëna përfaqesuesit e Zonave Operative to t’i pranojnë nga sekretaria Çertifikatat, së bashku me Vendime, të cilat me pas do t’ju shpërndajnë veteranëve përmes zingjirit komandues, komisioni falënderon për bashkpunim të gjithë ata të cilët ishin pjesë e ketij procesi.më shumë

NJOFTIM

16.07.2015

Komisioni në takimin e sotëm dt. 03.07.2015, pas shqyrtimit të situates dhe ecurisë së procesit, mori:më shumë

previous

1-5 Nga 13

next