Lajmet

NJOFTIM PËR APLIKUESIT

16.07.2015

Të nderuar aplikant, ju njoftojmë se listat paraprake te publikuara janë lista fillestare te verifikuara nga Zonat Operative dhe tek te cilat nuk përjashtohet mundësia e gabimeve teknike por edhe gabimeve gjate sistemimit ne kategoritë përkatëse andaj ju bëjmë thirrje te gjithë atyre te cilët nuk janë te kënaqur në çfarëdo menyre, apo kanë vërejtur se iu është bere ndonjë e padrejtë (të cilet kanë fakte) qe t’i drejtohen komisionit me ankesë e cila mund të bëhet në afat prej 30 ditësh prej publikimit të listave, Duke siguruar të gjithë se ankesa e tyre do të shqyrtohet me seriozitet maksimal dhe konsultime me të gjithë dëshmitaret dhe eprorët e Luftës, Komisioni do t’i kthejë përgjigje meritore dhe nuk do të lejohet që askush i cili ka dhënë kontribut të mbetet jashtë njohjes se këtij kontributi.më shumë

KOMUNIKATË

16.06.2015

KOMUNIKATËmë shumë

Mbahet mbledhja e radhës e Komisionit Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të veteranëve, invalidëve, pjesëtarëve dhe të internuarve të UÇK-së

09.02.2015

Komisioni Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të veteranëve, invalidëve, pjesëtarëve dhe të internuarve të UÇK-së ka mbajtur takimin e radhës.Pas takimit, në konferencë për media, kryetari i Komisionit, Agim Çeku, ka bërë të ditur se janë trajtuar rreth 95 për qind e aplikacioneve, apo në shifra, 65 mijë e 9 aplikacione.më shumë

Kryeministri Thaçi: Shteti i Kosovës është mirënjohës për të gjithë veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, familjet e dëshmorëve, invalidët e luftës

15.11.2012

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi në një ceremoni solemne, mbajtur në ambientet e shoqatave të dala nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ka plotësuar aplikacionin për njohjen e statusit të veteranit të UÇK-së.më shumë

Nga nesër, e enjte, fillon procesi për njohjen dhe verifikimin e statusit të veteranëve, invalidëve, pjesëtarëve dhe të internuarve të UÇK-së

14.11.2012

Nën drejtimin e ministrit të Ministrisë së Forcës së Sigurisë, Agim Çeku u mbajt takimi i radhës i Komisionit Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të veteranëve, invalidëve, pjesëtarëve dhe të internuarve të UÇK-së.më shumë

previous

6-10 Nga 13

next